fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Vedentulo poikki pariltakymmeneltä kiinteistöltä Hämeenlinnassa – Putkirikko pyritään korjaamaan tänään

Korjaustöiden arvioitu kesto on noin kahdeksan tuntia.
Putrikko koskee noin 20 kiinteistöä Nikkilänkujalla, osin Virvelintiellä ja osin Karhunlukontiellä.

Hämeenlinnan Virvelintiellä paljastui maanantaina puolenpäivän aikaan vesijohtovuoto.

– Saimme ulkopuolisen havainnon kosteasta asfaltista, ja se paljastui vuodoksi. Vesi pulppusi asfaltin läpi, HS-Veden putkimestari Karri Lehto kertoo.

Hän arvioi, että korjaustyöt päästään aloittamaan maanantaina klo 16 aikoihin. Korjaustöiden arvioitu kesto on noin kahdeksan tuntia.

Vesikatko koskettaa pariakymmentä kiinteistöä Nikkilänkujalla sekä osin Virvelintiellä ja osin Karhunlukontiellä. Asiasta on lähetetty tekstiviesti-ilmoitus niille vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat HS-Veden tiedossa.

Korjaustöiden aloittamisesta aiheutuu välitön vesikatko. Osalla kiinteistöistä vesi katkesi jo aiemmin päivällä, kun linjaa jouduttiin sulkemaan.

Kiinteistöjä kehotettiin varamaan vettä katkon ajaksi esimerkiksi talousvedeksi ja vessan huuhtelua varten. Mikäli vedessä esiintyy värivirhettä korjauksen jälkeen, kannattaa vettä juoksuttaa.

HS-Vesi tiedotti alkuillalla, että vettä voi noutaa omiin astioihin Virvelintien ja Kanakouluntien mutkassa olevasta vesipostista. Korjaustyöt katkaisevat Virvelintien liikenteeltä välillä Nikkiläntie–Karhunlukontie.

Lehto kertoo kyseessä olevan perinteinen putkirikko.

– Toivottavasti vuoto saadaan tämän vuorokauden aikana korjattua ja vesi palautettua. Tilannetta päivitetään HS-Veden verkkosivuille. HäSa

Juttua on päivitetty 28.12. klo 17.46: lisätty tieto vesipostista ja liikennekatkosta.

Menot