Kanta-Häme

Puuilo muuttaa Tiiriössä Citymarketin kiinteistöön

Hämeenlinnan Tiiriön Citymarket avattiin vuonna 1996. K-raudan erillinen rakennus valmistui kymmenen vuotta myöhemmin.

Kesko uudistaa täysin Tiiriön kauppakeskuksensa ja K-Citymarketinsa. Citymarket avataan uudistettuna ”lattiasta kattoon” ensi keväänä.
Kauppakeskuksen muiden myymälöiden sijainti myös muuttuu. Puuilo muuttaa nykyisistä Tiiriön tiloistaan Citymarket-kiinteistöön ensi syksynä. Tiiriön Alko uudistuu ja muuttaa Citymarketin kassalinjojen tasalle.
Hämeenlinnan Tiiriön Citymarketin uudistus on osa kaikkien Keskon kaikkien Citymarketien uudistusta, josta se ilmoitti kaksi vuotta sitten. Uudistaminen aloitettiin Espoon Sellosta jo vuonna 2015.
– Muutokset tähtäävät siihen, että asiointi on helppoa, mukavaa ja elämyksellistä, tavaratalopäällikkö Marjut Kokkonen ja K-Citymarketin kauppias Jari Väisänen kertovat tiedotteessa.
Hypermarketin kaikki kylmälaitteet uusitaan. Hedelmä-, vihannes- ja pakasteosastojen paikat muuttuvat. Palvelutiskit uudistuvat.
Puuilon myymälä saa noin 2500 neliön tilat kauppakeskuksesta.
– Olemme etsineet uutta liikepaikkaa Hämeenlinnasta ja juuri Tiiriön alueelta, koska nykyinen myymälämme on käynyt kasvun myötä liian pieneksi, Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela kertoo.

Päivän lehti

25.1.2020