Kanta-Häme Janakkala

Pyhän Laurin kirkkoa esittävää taidetta ja valokuvia etsitään 500-vuotisjuhlanäyttelyyn

Erityisesti näyttelyyn toivotaan seurakuntalaisilta valokuvia Pyhän Laurin kirkossa pidetyistä konfirmaatioista, kastetilaisuuksista, häistä, hautajaisista ja sankarihautausmaalta. Kuva: -
Erityisesti näyttelyyn toivotaan seurakuntalaisilta valokuvia Pyhän Laurin kirkossa pidetyistä konfirmaatioista, kastetilaisuuksista, häistä, hautajaisista ja sankarihautausmaalta.

Janakkalan seurakunta järjestää 19.9.–2.10. Pyhän Laurin kirkko 500 vuotta -taidenäyttelyn Turengin kirjastossa. Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina.

Seurakuntalaisilta toivotaan näyttelyyn esille tauluja, veistoksia, käsitöitä, puu-, savi- ja lasitöitä, seinälautasia ja kaikenlaisia muita taideteoksia. Näyttelyesineitä voi tuoda Turengin seurakuntasaliin (Juttilantie 2, käynti yläpihalta) tiistaina 1.9. ja keskiviikkona 2.9. kello 16–18.

Jos ajankohta ei sovi, voi ottaa yhteyttä Taija Kivistöön numeroon 044 7656985. Tauluissa pitää olla ripustamista varten koukku tai lanka. Jos esineitä tulee runsaasti, esille asetettavaksi valitaan ne, jotka soveltuvat parhaiten käytössä olevaan näyttelytilaan.

Näyttelyyn laitetaan esille myös vanhoja, 1950-luvulla tai aikaisemmin kuvattuja valokuvia.

Alkuperäiset valokuvat skannataan, ja näyttelyssä ovat esillä kuvien A3-kokoiset tulosteet. Erityisesti näyttelyyn toivotaan seurakuntalaisilta valokuvia Pyhän Laurin kirkossa pidetyistä kastetilaisuuksista, konfirmaatioista, häistä, hautajaisista ja sankarihautausmaalta.

Valokuva-asioissa voi ottaa yhteyttä Maria Penttiseen numeroon 044 7656955.

Näyttelyn valokuvat ovat nähtäville myös Tervakosken seurakuntakeskuksessa lokakuussa myöhemmin tarkentuvana ajankohtana tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä.

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic