Kanta-Häme

Raju nokkakolari Vanajantiellä

Tiistaiaamuna kello 10 aikaan Vanajantiellä tapahtunut hurja nokkakolari vei molempien autojen kuljettajat sairaalahoitoon ja katkoi sähköpylvään. Tapahtumapaikalla Hämeen Sanomien toimitaloa vastapäätä tarvittiin useampia pelastuslaitoksen yksikköjä, ambulansseja ja poliiseja.

Silminnäkijöiden mukaan kaupungin suunnasta vasemmalle Ramirentin pihaan kääntymässä ollut noin kolmekymppinen nainen oli tulossa työpaikalleen, kun auto törmäsi etelän suunnasta kohti kaupunkia kovalla vauhdilla ajaneen vanhemman miehen ohjaamaan henkilöautoon.

Törmäyksen voimasta mieskuskin auto suistui päin tienvarren sähköpylvästä ja katkaisi sen. Auto päätyi katolleen teollisuusalueen pihaan.

Tapahtumahetkellä aurinko paistoi kirkkaasti vasten naisen ohjaaman auton tulosuuntaa.

Molemmat kuskit olivat kolarin jäljiltä tajuissaan ja nainen pystyi myös kävelemään. Mies nostettiin paareilla ambulanssiin, mutta oli niin ikään tajuissaan.

Pelastuslaitoksen henkilöstö siivosi nopeasti kolaripaikan autoista irronneista osista ja runsaasta muusta irtotavarasta. Tietä ei jouduttu sulkemaan.

Paikalla ollut Hämeen poliisilaitoksen vanhempi konstaapeli Toni Laine kertoo, että tapahtumasta kirjataan rikosilmoitus ja tutkinnan etenemisestä tiedotetaan myöhemmin. (HäSa)

Menot