Kanta-Häme

Rattijuopon autosta löytyi huumeita

Hämeenlinna. Poliisi pysäytti 25-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton lauantai-iltana Myllymäessä. Mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat.

Kyydissä olleelta saman ikäiseltä mieheltä löytyi taskuista huumausaineita. Autosta löytyi myös huumausainetta, huumausaineiden käyttövälineitä, kaasusumutin ja starttipistooli.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, huumausainerikoksena ja ampuma-aserikoksena. HÄSA

Kortiton rattijuoppo Lopella

Loppi. Lopen keskustassa 30-vuotias mies kuljetti sunnuntaina aamuyöllä henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Verikokeen jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. HÄSA

Rattijuoppo käsirautoihin

Padasjoki. 60-vuotias mies ajoi lauantaina henkilöautolla ajosuunnassaan oikealle ojaan loivasti oikealle kaartuvassa mutkassa. Paikalla on 40 km/t nopeusrajoitus.

Mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Lisäksi hän uhitteli poliisipartiolle niin, että hänet jouduttiin laittamaan käsirautoihin.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja virkamiehen vastustamisena. HÄSA