Kanta-Häme

Rattijuopot ja peltirysyt pitivät poliisin kiireisenä

Lauantai-ilta oli Kanta-Hämeen poliisille vilkas. Kello neljän jälkeen henkilöauto suistui tieltä Tammelan Portaantiellä. Ennen ulosajoa ajoneuvo heittelehti ja oli osua vastaantulevaan ajoneuvoon. Ulosajon jälkeen kuljettaja poistui autosta ja lähti kävelemään Portaan suuntaan. Poliisi tavoitti hänet myöhemmin tuntomerkkien perusteella eräältä kesäasunnolta. Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva 33-vuotias mies puhalsi 3,7 promillea ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Nopeusrajoitukset paukkuivat

Hämeenlinnassa lauantain aikana poliisin haaviin jäi kolme mieskuljettajaa, jotka puhalluskokeen mukaan olivat kukin nauttineet alkoholia, heistä kaksi ajoi myös ylinopeutta.

Lopella hollolalainen 24-vuotias mies ajoi Huuhkajalammen ohituskaistan kohdalla nopeudella 166 kilometriä tunnissa, kun sallittu enimmäisnopeus on 100 kilometriä tunnissa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeenlinnassa kolaroitiin

Lauantai-iltana kymmenen aikaan Hämeenlinnan Marssitien ja Korpraalintein risteyksessä tapahtui kahden henkilönauton yhteentörmäys, jossa loukkaantui kaksi alaikäistä.

Lahtelainen nuorimies ajoi Korpraalintietä ja jätti Marssitien risteyksessä noudattamatta väistämisvelvollisuutta ajaen risteykseen vauhdilla. Marssitietä ajanut henkilöauto osui lahtelaisen miehen auton oikeaan takakulmaan. Lahtelaisen kyydissä olleet kaksi nuorta kuljetettiin sairaalaan, heistä toinen oli saanut avohaavan päähänsä. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. (HäSa)

Päivän lehti

1.6.2020