Kanta-Häme

Rattijuopot pitivät poliisin kiireisenä Hämeessä viikonloppuna – Ypäjällä mies puhalsi 2,45 promillea

Arkistokuva.

Hämeen poliisilla oli varsin kiireistä lauantain ja sunnuntain välillä viikonloppuna. Poliisilla oli vuorokauden aikana tehtäviä yhteensä 350 kappaletta. Partioita työllistivät rattijuopot ja eriasteiset pahoinpitelyt yleisillä paikoilla.

Janakkalassa viisikymppinen mies ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, kun hänet pysäytettiin ja puhallutettiin lauantaiaamuna Helsingintien huoltoaseman pihassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Samana aamuna Riihimäellä partio oli valvomassa kuljettajien ajokuntoa Kaunolanraitilla.

Valvontapaikkaan ajoi ajo-oikeudeton 45-vuotias nainen, joka puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Naista epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi auton kyydissä oli 36-vuotias nainen ja hänellä oli useita etsintäkuulutuksia.

Hämeenlinnassa 51-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen lauantaina iltapäivällä valtatie 12:sta Hauholla. Hän puhalsi tarkkuusalkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies kuulusteltiin tapahtumapaikalla ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ypäjällä nelikymppinen mies puhalsi alkometriin 2,45 promillea. Partio tapasi Loimaantiellä auton, jonka Hätäkeksus oli ilmoittanut seilaavan ajoradalla. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. HäSa