Kanta-Häme

Rattijuoppo kaahasi Riihimäellä - Nopeus kohosi jäisellä moottoritiellä 161 kilometriin tunnissa

Verikoetta otettaessa mies alkoi rimpuilla ja haraamaan vastaan. Hänet jouduttiin ottamaan hallintaan sekä laittamaan käsirautoihin.
Verikoetta otettaessa mies alkoi rimpuilla ja haraamaan vastaan. Hänet jouduttiin ottamaan hallintaan sekä laittamaan käsirautoihin.

Poliisi lähti huomattavaa ylinopeutta kiitäneen auton perään kolmostiellä lauantain vastaisena yönä. Poliisi oli saanut puolen yön aikaan ilmoituksen moottoritietä Janakkalasta Riihimäen suuntaan ajavasta kaaharista.

Partio havaitsi sen Kormuntien läheisyydessä. Nopeutta autolla oli 161 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus paikassa on 100 km/h.

Poliisipartio lähti kaaharin perään kytkien hälytysvalot sekä -äänet, mutta auto ei hidastanut nopeuttaan. Kun partio pääsi aivan seurattavan auton kantaan, sen kuljettaja pysähtyi tien laitaan.

Autoa kuljettanut henkilö puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Tarkkuusalkometrikokeen jälkeen autoa kuljettanut luovutettiin ensihoidon haltuun, koska henkilön epäiltiin olevan lääkinnällisten palvelujen tarpeessa.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta.

Tapahtuma-aikaan tien pinta oli liukas ja muun liikenteen määrä vähäinen. HäSa

Päivän lehti

23.9.2020

Fingerpori

comic