fbpx
Kanta-Häme

Rattijuoppoja ja varkaita liikenteessä

Hämeen poliisipartio pysäytti sunnuntaiaamuna Janakkalan Tervakoskella autoilijan, jonka puhallus oli 2.47 o/oo. Autoa kuljettanut mies toimitettiin verikokeeseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Turengissa, Turengintien ja Juttilantien risteyksessä tapahtui sunnuntaina päivällä liikenneonnettomuus, jossa Juttilantieltä tuli henkilöauto kärkikolmion takaa varomattomasti Turengintielle ja osui Turengintiellä kulkevan auton perässä olevaan kevyeen perävaunuun. Kolmion takaa tulleen auton kuljettaja puhalsi 1.19 o/oo ja hänet toimitettiin verikokeeseen. Poliisi otti haltuunsa miehen ajokortin. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Sunnuntai-iltana noin kello 20 poliisi pysäytti Tammelassa kantatie 54:llä henkilöauton liikennetarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi oli 0 o/oo, mutta miehen käytöksen ja olemuksen perusteella hänelle tehtiin vielä huumausainepikatesti. Testin tulos osoitti, että mies oli käyttänyt huumaavia aineita ennen ajoon lähtöä. Mies toimitettiin sairaalaan verikokeisiin. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Hämeenlinnan Hätilässä yritettiin sunnuntaina alkuillasta murtautua kauppaliikkeen pihalla olevaan ilotulitekonttiin. Teko jäi yritykseksi ja tekijöistä ja heidän käyttämästään ajoneuvosta saatiin hyviä havaintoja. Tekoa tutkitaan varkauden yrityksenä.

Puolen yön jälkeen tuli Rengossa sijaitsevalta huoltoasemalta murtohälytys. Huoltoasemalle oli päästy sisään murtamalla takaovi auki. Sisältä viety ainakin tupakkatuotteita. Asiaa tutkitaan varkautena. HÄSA

Menot