Kanta-Häme

Rattijuoppoja jäi kiinni

Riihimäki/Hämeenlinna. 40-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Riihimäellä kantatie 54:llä lauantaina aamulla. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,59 mg/l.

Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Henkilöautoon oli kytketty perävaunu. Lisäksi autossa oli tapahtumahetkellä kyydissä kuljettajan 15-vuotias lapsi. Tapauksesta on tehty lastensuojeluilmoitus.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hämeenlinnassa Katumantiellä sunnuntaiyönä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Rattijuoppoja jäi kiinni myös Forssassa. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen lauantaina illalla Forssassa Turuntiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,63 mg/l.

Toisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Forssassa kymppitiellä sunnuntaina yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,60 mg/l. Hän ajoi henkilöautolla 88 km/t alueella, missä on 60 km/t nopeusrajoitus. HÄSA

Päivän lehti

18.2.2020