Kanta-Häme

Ravintoloita putkahtelee taas lauantaina

Muun muassa Naisten Pankilla on Perinteiseen tapaan taas kahvila avoinna ravintolapäivänä. Sairionrannan Kevätkahvila palvelee lauantaina 16.5. kello 14–16. Kahvila on Sairionrannan leikkipuiston tuntumassa olevassa paviljongissa. Sairionrannan leikkipuiston löytää Turkistien päästä.

Kahvilassa on tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä herkullisia leivonnaisia. Leivonnaisia voi ostaa myös mukaan. Kahvilan tuotto menee kokonaan Naisten Pankille.

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten pienyrittäjyyden tukemiseksi. Se on myös aktiivinen vapaaehtoisyhteisö.

Ravintolapäivän kunniaksi avautuu myös Hauhon Vanhalle Raitille pop up -ravintola Esterin paari kello 10–14 osoitteessa Vanharaitti 15.

Hauhon Näyttämötaiteen Harrastajien pitämässä puutarhakahvilassa on tarjolla kahveeta ja nisua, kotitekoista limonaadia sekä suolaisen nälkään voitaleipää ja makkaraa grillistä.

– Tavoitteena on saada ihmisiä kävelyretkelle nauttimaan keväisestä Hauhon Vanhasta Raitista. Samalla vietämme Talkoopäivää yhdessä tekemisen merkeissä ja tuomme esiin vahvaa hauholaista kulttuuria ja yhdessä tekemisen meininkiä, kertoo Hauhon Näyttämötaiteen Harrastajien puheenjohtaja Jouni Lehtonen.

Lisäksi Vanharaitti 15:n pihalla Hauho-Seura myy Hauho-aiheisia t-paitoja, Hauho-pinssejä, Hauhon historian kakkososaa sekä Hauhon Jouluja menneiltä vuosilta.

Etsi lisääOman paikkakunnan pop up -ravintolat löydät osoitteesta: www.restaurantday.org/fi

 

 

 

 

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic