Kanta-Häme

Renki avasi ovet Turengissa

 

Puolisen vuotta tyhjillään ollut Turengin linja-autoaseman ravintola-kahvilatila on saanut uuden toimija. Ravintola-kahvila Renki avasi ovensa reilu viikko siten. Jo ensimmäisten päivien asiakasmäärät kertovat uuden palvelutarjonnan tarpeellisuudesta Turengissa, sillä asiakkaita on riittänyt hyvin.
 
– Keskitymme tavallista lounastarjontaa laadukkaampaan tarjontaan. Myös aamiaiskokonaisuuksissa laatu on ykköskriteeri, kahvilavastaava Miia Koskinen sanoo. Hänen lisäkseen Renki työllistää vakituisesti keittiöpuolesta vastaavan Hannele Jaatisen.
 
Käytännössä laatu tarkoittaa sitä, ”ettei tarjolla ole mättöruokaa, vaan ruoka valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista korkealla ammattitaidolla”.
 
Kahvila-ravintola Renki toimii myös tilausravintolana ja sieltä saa halutessaan aamiaisen ja lounaan myös mukaan. Ravintolassa on myös kabinetti esimerkiksi kokouksia ja neuvotteluja varten.
 
– Teen tilauksesta esimerkiksi kakkuja, kondiittorin koulutuksen saanut Koskinen kertoo.
 
Rengin aamiaisaika on kello 7–9.30, lounasaika on puolestaan 11–14.30.  Renki on avoinna maanataista perjantaihin kello 7–17. 
 

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic