Kanta-Häme

Reskalla alkaa pankin remontti: OP Etelä-Häme saneeraa pääkonttoriaan

Kassapalveluille ja pankkineuvotteluille tulee omat tilansa ja sisäänkäyntinsä.
OP Etelä-Hämeelle tulee remontin valmistuttua kaksi sisäänkäyntiä: toinen nopeille kassapalveluille ja toinen pidemmille pankkineuvotteluille entisen optikkoliikkeen tiloihin. Kuva: Pekka Rautiainen
OP Etelä-Hämeelle tulee remontin valmistuttua kaksi sisäänkäyntiä: toinen nopeille kassapalveluille ja toinen pidemmille pankkineuvotteluille entisen optikkoliikkeen tiloihin. Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Hämeenlinnan kävelykatu Reskan varrella olevaa OP Etelä-Hämeen pääkonttorirakennusta remontoidaan tämän syksyn ajan. Nopeille kassapalveluille rakennetaan oma tila ja sisäänkäynti.

– Kassapalveluiden tarve pitkällä aikavälillä on vähenemässä, mutta kassa-asioinnille on edelleen tarvetta, toteaa toimitusjohtaja Mika Helin.

– Toisaalta henkilökohtaisen pankkineuvonnan tarve on jatkuvasti lisääntynyt. Nyt toteutettava remontti ratkaisee osittain tätä ongelmaa, kun saamme aiemmin optikkoliikkeelle ulosvuokratuista tiloista muodostettua neuvotteluhuoneita, Helin lisää.

 

Vuoden loppuun mennessä valmistuvassa remontissa OP Etelä-Hämeen pääkonttorille on jatkossa kaksi sisäänkäyntiä. Toinen on tarkoitettu nopeisiin kassapalveluihin ja toinen pidempiin neuvotteluihin.

Uudet kassapaikat varustetaan induktiosilmukoilla, jotka auttavat kuulolaitetta käyttävien asiakkaiden asiointia pankin tiskillä.

Kassapalveluiden yhteyteen tulee yrittäjien vaihtorahoille nimetyt lokerot, joista asiakkaat voivat noutaa tilatut vaihtorahat ilman jonotusta pankin aukioloaikoina.

Pääkonttori ja Riihimäen konttori saavat tässä yhteydessä myös defibrillaattorit, joihin pankin ensiapukoulutettu henkilökunta on jo koulutuksessaan perehtynyt.

 

Remontin toteuttaa Rakennustoimisto Taitoneliö oy, joka samaan aikaan hoitaa myös pankin viereisen tilan rakennustöitä. Tilat remontoidaan uudelle Parkki Business Parkille, joka yhdistää Hämeenlinnan yrityskentän toimijoita saman katon alle.

Tavoitteena on saada pankkirakennuksen työt valmiiksi joulukuun alkuun mennessä. Äänekkäimmät työt pyritään tekemään pankin aukioloajan ulkopuolella.

OP Etelä-Hämeen kaikissa neljässä konttorissa (Hämeenlinna, Hattula, Loppi ja Riihimäki) on kassapalvelut auki joka arkipäivä.

Juttua päivitetty 4.9.2019 kello 14.45 lisäämällä ensimmäiseen lauseeseen sanat OP Etelä-Hämeen.

Päivän lehti

20.1.2020