Kanta-Häme

Reskalle remontoidaan uutta kahvila-ravintolaa

Reskalle OP-kauppakeskukseen avautuu huhtikuun alussa uusi kahvila-ravintola Mikaela´s Room. Se valtaa loppuvuodesta tyhjilleen jääneet kahvila Il Mondon tilat.

Kahvila-ravintolan peitettyjen ikkunoiden takana on käynnissä perusteellinen remontti.

Mikaela´s Room tuo kaupunkiin hieman uudenlaisen konseptin ja pitkät aukioloajat.

– Tämä on tavallaan yhdistelmä useammasta helsinkiläispaikasta. Siellä on useampia tämän tyylisiä, kiireettömiä paikkoja, jossa on kiva viivähtää, kertoo yrittäjä Amanda Haapanen.

Uudessa kahvila-ravintolassa on tarjolla perinteisen kahvilavalikoiman lisäksi pieni viiden ruokalajin menu, sekä esimerkiksi viinilasillisen kanssa naposteltavia juustoja ja tapaksia.

Amanda Haapanen on neljä vuotta pyörittänyt Marin grilliä ja siirtyy nyt työskentelemään uuteen kahvila-ravintolaan, johon on hänen lisäkseen palkattu ravintolavastaava ja italialainen kokki. Grilli pyörii vastaisuudessa muiden työntekijöiden voimin.

Haapanen uskoo siihen, että uudelle paikalle on tilausta. Häntä ei myöskään pelota asettua Reskalle, jossa nykyisin on paljon tyhjää tilaa. Hänen mielestään jonkun pitää olla suunnannäyttäjä.

– Uskon, että sinne tulle pikkuhiljaa lisää muitakin yrittäjiä, hän uskoo.

Mikaela´s Room palvelee asiakkaita ainakin alkuun arkisin kello 10–20 ja viikonloppuisin tarkoitus on pitää ovet auki puolilleöin. Kahvila-ravintolaan on haettu A-oikeuksia ja siellä on tarjolla myös paikallisia viinejä. HäSa

Päivän lehti

3.6.2020