Kanta-Häme Riihimäki

Riihimäen matkahuolto siirtyy keskustasta Peltosaareen

Bussilippujen ostaminen Matkahuollon verkkosivujen kautta on lisääntymässä, joskin niitä haetaan myös Matkahuollon asiamiespisteistä. Kuva: Juhani Salo

Matkahuollon asiakkaat suuntaavat helmikuun alusta lähtien Riihimäellä Peltosaareen. Matkahuolto-asiamies vaihtuu, jolloin palvelut hoidetaan jatkossa K-market Ruokasaaressa nykyisen Keskuskadulla toimivat K-Supermarketin sijaan.

K-market Ruokasaari toimii Peltosaaressa entisen Valintatalon tiloissa Peltosaarentie 1:ssä. Matkahuolto palvelee kaupan aukioloaikoina.

– Peltosaaresta löytyy täyden palvelun Matkahuolto-asiamies, mutta sen lisäksi pakettiliikenne hoituu jatkossakin edelleen tutuissa R-kioskeissa ja myös Keskuskadun K-supermarketissa, kertoo Matkahuollon yhteyspäällikkö Tuomo Tunturi.

Jo viime keväänä Matkahuolto lopetti toimintansa Riihimäen linja-autoaseman matkakeskuksessa ja ulkoisti palvelut asiamiehelle. Tuomo Tunturi kertoo yhtiön siirtäneen palveluja viime vuonna kaikkiaan kahdeksalle asiamiehelle koko maassa ja saman kehityksen jatkuvan edelleen.

Tunturi kertoo verkkokaupan kautta tehtävien ostosten kasvattavan jatkuvasti pakettiliikennettä. Myös bussilippujen ostaminen Matkahuollon verkkosivujen kautta on lisääntymässä, joskin niitä haetaan myös Matkahuollon asiamiespisteistä, R-kioskeilta ja kertalippuja busseista.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Aikataulupalvelu toimii Matkahuollon verkkosivujen lisäksi myös puhelinpalveluna ympäri vuorokauden.

Päivän lehti

21.1.2020