Kanta-Häme Riihimäki

Riihimäen paikallisliikenne avaa kaksi uutta linjaa: Syksyn uudet aikataulut on julkaistu

Riihimäen paikallisliikenteen linjasto laajenee kahdella uudella linjalla.
Riihimäen paikallisliikenne saa kaksi uutta linjaa. Kuvituskuva.

Riihimäen paikallisliikenteen syksyn aikataulut on julkaistu. Liikenteen linjasto laajenee kahdella uudella linjalla, linjoilla 5 ja 6. Lisäksi palvelulinjan ajopäivät muuttuvat ja linja 4:n aikatauluissa tapahtuu muutoksia.

Uudet linjat palvelevat Riihimäen lounaisosaa. Linja 5 kulkee Hirvijärventietä ja Vanha Kormuntietä ja linja 6 ajaa Paalijärventietä ja Retkijärventietä Rautatieasemalle. Molemmilla linjoilla on ”tarvittaessa-pysäkkejä”, joilla bussi käy ainoastaan, jos matkustaja ilmoittaa tulevansa niiltä kyytiin.

Palvelulinjan maanantaisin ja perjantaisin ajetut reitit ajetaan jatkossa maanantaisin ja torstaisin. Vastaavasti tiistaisin ja torstaisin ajetut reitit ajetaan jatkossa tiistaisin ja perjantaisin. Palvelulinjan reiteissä ja aikatauluissa ei tapahdu suuria muutoksia. Kello 13.50 Vasikkahakaan lähtevä vuoro ajetaan jatkossa linja 4 reittiä.

Linja 4 käy syksyn aikataulujen mukaan Vasikkahaassa useammin ja sille on lisätty kaksi lisälähtöä rautatieasemalta. Työmatkayhteydet Meijerintielle ja Würthille säilyvät lähes samanlaisina kuin keväällä, lukuun ottamatta entisiä kello 7.45 ja 8.45 rautatieasemalta lähtöjä, jotka lähtevät jatkossa puoli tuntia aikaisemmin.

Syksyn paikallisliikenteen aikataulut löytyvät Riihimäen kaupungin verkkosivuilta. Painettuja aikatauluja on saatavissa muun muassa paikallisliikenteen busseista, Tietotuvasta sekä Riihimäen kirjastosta. HäSa

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic