Kanta-Häme

Riihimäkeläisillä vaikeuksia pysyä tiellä

Riihimäki. Poliisit saivat torstaina illalla tutkittavakseen kaksi lyhyen ajan sisällä tapahtunutta henkilöauton ulosajoa Riihimäellä.

Hirsikadulla talon seinään törmäsi henkilöauto, jossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Kukaan autossa olleista ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Auton kuljettaja kertoi poliisipartiolle, että hän oli jostain syystä menettänyt ajoneuvon hallinnan ja ajautunut ulos tieltä päin talon seinää. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan ja 1990-luvulla syntynyttä mieskuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hieman aiemmin illalla alkoholilla sen sijaan oli vahvasti osuutta asiaan, kun henkilöauto suistui tieltä Mattilantien ja Tehtaankadun risteyksessä. Autoa ajaneen keski-ikäisen naisen puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Tutkinnan yhteydessä kävi myös ilmi, että auton veroja ei oltu maksettu ja että ajajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. HäSa

Auto suistui päin puuta

Tammela. Torstaina illalla noin kello 19 aikaan Tammelan Hykkiläntiellä ajautui henkilöauto suistui tieltä ja törmäsi puuhun.

Auton kyydissä olleet kolme henkilö kuljetettiin tarkastukseen Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Auton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Rekan perävaunu paloi kymppitiellä

Tammela. Vioittuneesta taka-akselista alkunsa saanut rekan perävaunun palo haittasi liikennettä 10-tiellä Tammelan ja Hämeenlinnan rajalla perjantaina iltapäivällä. Tie oli osittain poikki onnettomuuden vuoksi noin tunnin ajan.

Rekan perävaunu vääntynyt akseli ylikuumensi laakerit, mikä sytytti renkaat ja sitä kautta koko perävaunun. Perävaunu tuhoutui korjauskelvottomaksi ja sen metalliputkilasti ainakin tummui palon vuoksi. HäSa

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic