Kanta-Häme Riihimäki

Riihimäki haluaa selvittää mitä siitä ajatellaan - Vastaa kyselyyn verkossa!

Riihimäen kaupunki on aloittanut bränditutkimuksen, jonka avulla se haluaa selvittää ihmisten mielikuvia ja kokemuksia kaupungista.

– Haluamme kartoittaa Riihimäen omaleimaisuus- ja vetovoimatekijöitä. Teemme kyselyn laajalla otannalla, jotta saisimme kattavan näkemyksen siitä, miten Riihimäellä, lähikunnissa ja muualla Suomessa kaupunki koetaan. Haluamme tietää, mikä saisi riksulaiset viihtymään kotikaupungissaan entistä paremmin ja mitä he pitävät tärkeänä, mutta samalla haluamme selvittää mitkä ovat niitä asioita, joiden avulla voimme houkutella kaupunkiin uusia asukkaita ja yrityksiä, Riihimäen viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen kertoo.

Bränditutkimus on osa Riihimäen strategian kirkastamistyötä.

Kaupunki toteuttaa bränditutkimuksen yhdessä Riihimäen Tilat & Kehitys Oy:n ja Riihimäen Kaukolämpö Oy:n kanssa. Tutkimusta varten kaupunki teettää 1200 ihmisen valtakunnallisen kyselyn Taloustutkimuksella. Lisäksi riihimäkeläisiltä asukkailta ja yrittäjiltä kerätään vastauksia avoimen kyselyn avulla, johon pääsee vastaamaan tästä linkistä. Kysymyksiin voi vastata 11. huhtikuuta asti.

Riihimäen kaupunki tiedottaa bränditutkimuksen tuloksista toukokuun loppuun mennessä.

Linkki tutkimukseen löytyy Riihimäen kaupungin etusivujen kautta.