Kanta-Häme

Riihimäki näkyy The Officen Suomi-versiossa

Brittiläisestä The Office -komediasarjasta tehdään suomalainen versio Konttori, jonka päätähtenä nähdään koomikko Sami Hedberg.

– Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri The Office- sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo, Hedberg sanoo.

Konttorissa Hedbergin roolihahmo on Pentti Markkanen.

Sarja sijoittuu Riihimäelle.

The Hollywood Reporter ehti jo uutisoida, että Riihimäki on pieni kaupunki, joka on kuuluisa Suomen korkeimmasta lipputangosta.

Sarjan tuottavan Solar Republic Oy:n tuottajan Samuli Norhomaan mukaan Riihimäki valikoitui kaupungiksi, koska se on radanvarsikaupunki ja muistuttaa etäisesti sarjan alkuperäistä englantilaista pikkukaupunki Slough’ta.

– Sillä, että Riihimäellä on Suomen korkein lipputanko, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Riihimäki valittiin sijoituspaikaksi. Yhtä hyvin paikkakunta voisi olla Kouvola tai Vantaa.

Norhomaan mukaan Riihimäellä kuvataan jonkin verran, mutta ei koko sarjaa.

Alkuperäisen The Officen päähahmoa, paperiyrityksen johtajaa David Brentiä näytteli Ricky Gervais. Sarjasta on tehty myös suosittu yhdysvaltalaisversio, jossa pääosaa esitti Steve Carell.

Konttorin kuvatukset alkavat ensi viikolla. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi nähdään Elisa Viihteellä ensi vuoden maaliskuussa ja Nelosella ensi vuoden syksyllä. HÄSA-STT