Kanta-Häme

Rinta-Jouppi muuttaa Nelipyörän kiinteistöön

Rinta-Joupin automyymälä siirtyy Nelipyörältä vapautuneisiin tiloihin Hämeenlinnan Parolantielle. Rinta-Joupille remontoidaan automyymälään noin puolentoista tuhannen neliön tilat.

Nelipyörän entisen 300 neliön korjaamon tilat on vuokrannut Hämeen Carfix. Yritys korjaa ja vaihtaa autojen tuulilaseja sekä puhdistaa ajoneuvoja.

– Saamme lisäneliöitä varsinkin pihalle. Pyrimme saamaan entistä enemmän erityisesti pakettiautoja myyntiin, sanoo Rinta-Joupin kehitysjohtaja Harri Paavola.

Rinta-Jouppi muuttaa Parolantielle Kaurialasta. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Se perusti myymälän Hämeenlinnaan toissa vuonna.

Paavola kertoo, että autokaupan tiloja muutetaan nykyistä paremmin asiakkaita palveleviksi.

– Parolantien myymälätilat nykyaikaistetaan 2000-luvulle. Muun muassa poistamme turhia koppeja.

Paavola arvioi, että Hämeenlinnan myymälä pääsee muuttamaan Parolantielle helmikuussa.

Rinta-Jouppi on tunnettu suurten automerkkien ketju, mutta Hämeenlinnassa se myy vain vaihtoautoja. Paavola kiistää ajatuksen, että Parolantien uudella myymälällä valmisteltaisiin jonkin merkin edustusta.

– Hyvät automerkit ovat jo hyvillä toimijoilla Hämeenlinnassa.

Hämeen Carfix siirtää myös Hämeenlinnan yksikkönsä Kaurialasta Parolantielle. Yrityksellä on toimipaikka myös Hyvinkäällä.

Yritys myy myös palvelut Länsi-Auton Hämeenlinnan ja Hyvinkään automyymälöille yksiköistään, jotka toimivat autokauppojen kyljessä.

Carfix puhdistaa autoja sekä vahaa ja pinnoittaa niiden peltejä. Yrityksille se tarjoaa huolenpitosopimuksia. Autojen tuulilaseja korjataan ja vaihdetaan.

– Kehitämme toimintaa tuulilasit edellä. Parolantiellä pyrimme saamaan julkisuutta palveluillemme, liiketoiminnan operatiivinen johtaja Sami Saarela sanoo. häsa

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic