Kanta-Häme

Ritari-areenalla pelataan punaisin nenin

Ritari-hallin jäällä Hämeenlinnassa nähdään keskiviikkona poikkeuksellisen punanenäistä porukkaa. Pelikentällä kiitävät muun muassa Isac Elliot, Samu Haber, Arvi Lind, Reino Nordin, Arto Nyberg, Mikko ”Peltsi” Peltola, Noora Räty, Katja Ståhl sekä liuta legendaarisia HPK:n pelaajia.

Kyseessä on Yle Puheen, Yle Hämeen ja Nenäpäivä-säätiön järjestämä hyväntekeväisyysottelu, jossa toisistaan mittaa ottavat Ylen toimittajista ja julkkiksista koostuva Yle Puhe All Stars ja Nenäpäivän Pallokerho.

Yle Puhe lähettää ottelun perinteisellä jääkiekkokierroksen ohjelmapaikalla kello 18–20. Ottelun selostaa Yle Urheilun toimittaja Riku Salminen.

JO mainittujen lisäkasi jääller on lupautunut muun muassa Mokoma-yhtyeen hyökkäysketju Aalto-Annala-Saikkonen sekä Lieminen ja Samae Koskinen. Nenäpäivän Pallokerhon vahvistuksina taas toimivat muun muassa Timo Kenakkala, Iisakki Kiemunki ja Sari Rautio. Legendaarisista kerholaisista paikalle saapuvat Marko Palo, Marko Tuulola, Jukka Laamanen, Tony Virta ja Jyrki Louhi.

Ainutlaatuiseen kiekkoiltaan on vapaa pääsy, mutta järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni lahjoittaisi paikan päällä itselleen sopivan summan Nenäpäivän keräyslippaisiin. Lisäksi keräykseen voi osallistua myös kannustamalla omaa suosikkijoukkuetta lahjoitustekstiviestillä ”PUHETÄHTI” tai ”PUHENENÄ” numeroon 16499 (10 e/viesti).

Ritari-areenan ovet aukeavat yleisölle 5. marraskuuta kello 17 ja ottelu alkaa noin kello 18.15. Erien välissä on show-ohjelmaa.

Virallinen nenäpäivä on perjantaina 7. marraskuuta. Tuolloin kauppakeskus Goodmanissa järjestetään Nenäpäivä-tapahtuma, jossa on paljon lasten ja nuorten esittämää ohjelmaa. (HäSa)