Kanta-Häme

Ritarihalli täyttyy elokuussa tähdistä

Pikku-Pena kumppaneineen on pistänyt taas tuulemaan lasten puolesta.
 
 
 
Mahtava joukko julkkiksia, legendaarisia jääkiekkoilijat ja koristeena kakun päällä Miss Suomi Lotta Hintsa saapuvat 25. elokuuta Hämeenlinnaan, kun HPK Old Stars ja Mansester Broilers pelaavat hyväntekeväisyysottelun Ritarihallissa. Tempauksen takana ovat Kuivansillan Kohottajat ja HPK sekä pääsponsorit Citymarket ja Paletti. Pääjärjestäjänä on häärinyt tietenkin kukas muu kuin Pentti ”Pikku-Pena” Nyholm, joka on aikaisemmin pistänyt pystyyn kolme vastaavaa tähtiottelua.
 
– Lastenklinikan Kummit ry:stä ne aina ottavat yhteyttä ja siitä pyörät lähtevät pyörimään, Nyholm kertoo.
 
– Soitin halliyhtiölle ja sain hallin ilmaiseksi käyttöömme ja Citymarketin Jouni Monto lupasi huolehtia ruokapuolesta.
 
Nyholmin puhelin on ollut kuumana, sillä hän on kursinut kasaan todella näyttävän joukon tunnettuja nimiä kiekkoilemaan hyvän asian puolesta. Tapahtuman tuotto jaetaan puoliksi Kanta-Hämeen keskussairaalan ja Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastojen kesken.
 
Vaikuttava  nimilista
Osa tapahtumaan osallistuvista julkkiksista vahvistaa tulemisensa vasta aivan kalkkiviivoilla, mutta jo nyt lista on päätä huimaava.
 
Mukana ovat kovista kiekkonimistä ainakin Risto Jalo, Jyrki Lumme, Toni Mäkiaho, Mika Nieminen, Ville Nieminen, Jukka Tammi ja Vesa Toskala. Kuuluisuuksien joukossa ovat muiden muassa Marko Asell, Pirjo Nuotio, Arttu Harkki, Freeman, Mikko Nousiainen, Pantse Syrjä ja Tony Montana.
 
– Muitakin todella isoja nimiä on vielä tulossa, mutta tässä vaiheessa emme uskalla julkistaa niitä vielä, Nyholm sanoo.
 
– Tapahtuman aloittaa rap-artisti Mikael Gabriel, joka varmasti kiinnostaa nuorempaa väkeä. Musiikkipuoleen kuuluu myös laulaja Hanna Sara sekä paikallinen bändi, joka tuli kaikille suomalaisille tutuksi jääkiekon MM-kisojen yhteydessä. Miss Suomi Lotta Hintsa on mukana ja Jaakkolan Joksi juontaa.
 
Jäähallin ovet avataan ottelupäivänä kello 13 ja ohjelma alkaa tuntia myöhemmin. Tasan kello 15 pamahtaa kiekko jäähän ja ainakin näillä näkymin pelataan kaksi erää. Väliajalla on ohjelmaa ja arvonta. Liput tulevat myyntiin Tiiriön ja Hämeensaaren Citymarketeissa heinäkuun alussa.
 
Kummien hyväntekeväisyysottelu su 25.8. klo 15 Ritarihallissa.

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic