Kanta-Häme Riihimäki

Robotti soittaa taas riihimäkeläisille – Nyt kysytään näkemyksiä kaupungin nuorisopalveluista

Riihimäki kartoittaa näkemyksiä nuorisopalveluista robottipuhelulla.
Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko. Kuva: Esko Tuovinen
Robotti puhuu Riihimäen kaupunginjohtajan Sami Sulkon äänellä. Kuva: Esko Tuovinen

Riihimäen kaupunki soittaa jälleen asukkailleen robottipuhelun.

Robotti soittaa tiistaina 25. elokuuta noin 10 000 kaupunkilaiselle kysyäkseen asukkaiden näkemyksiä kaupungin nuorisopalveluista. Puhelu toteutetaan kaupunginjohtaja Sami Sulkon äänellä.

Alaikäiset voivat soittaa robotille itse

Robotti ei soita alle 18-vuotiaille merkittyihin numeroihin, joten alaikäisille tarjotaan mahdollisuus soittaa itse robotille 30. elokuuta asti numeroon 09 4255 0326. Robotti soittaa samasta numerosta, ja takaisinsoitto sille on ilmaista.

– Koska robotti ei soita alaikäisille, toivomme vanhempien kannustavan nuoria soittamaan robotille. Jatkon kannalta on erittäin tärkeää saada selville myös nuorten näkemykset asiasta, sivistysjohtaja Jarkko Niiranen kertoo tiedotteessa.

Robotti ei myöskään soita salaisiin numeroihin tai numeroihin, joissa on markkinointikielto. Näissäkin tapauksissa kaupunkilaiset voivat halutessaan itse soittaa robotille.

Kyseessä jo kesän toinen robottipuhelu

Ensimmäisen robottipuhelun Riihimäki toteutti toukokuussa.

Robottipuhelut ovat osa Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran käynnistämää, koordinoimaa ja rahoittamaa hankekokonaisuutta, jossa kokeillaan robottipuhelutekniikkaa kuntalaisten kuulumisten ja palvelutarpeen selvittämiseen Riihimäellä, Kuhmoisissa ja Loviisassa. HÄSA

Päivän lehti

30.9.2020

Fingerpori

comic