Kanta-Häme Hämeenlina

Roteva, nahkainen vai takakireä? Asiantuntija ja hämeenlinnalainen viinibaarin pitäjä paljastavat, miten hyvä viini voi maistua vaikka mummolalta

Viiniä kuvaavia sanoja on kehittynyt yhtä paljon kuin itse makuyhdistelmiä. Suomen Sommelierien entinen puheenjohtaja kuvailee sitä, miten ihmeessä oudot adjektiivit löytävät tiensä maistajan kielelle. Juttu on alun perin julkaistu Hämeen Sanomissa tammikuussa 2016.

Viiniä kuvaavia sanoja on kehittynyt yhtä paljon kuin itse makuyhdistelmiä. Suomen Sommelierien entinen puheenjohtaja kuvailee sitä, miten ihmeessä oudot adjektiivit löytävät tiensä maistajan kielelle. Juttu on alun perin julkaistu Hämeen Sanomissa tammikuussa 2016.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot