Kanta-Häme

Ruokaa kotiovelle

Hattulan K-supermarket aloittaa ruoan kotiinkuljetuksen tänään maanantaina.

– Tarkoituksena on ennen kaikkea parantaa palvelua. Asiakkaat ovat toivoneet meiltä kotiinkuljetusta aika paljonkin, kertoo kauppias Antti-Jussi Kivi.

Ostokset toimitetaan asiakkaalle tiistaisin ja perjantaisin. Tilaukset tulee tehdä kuljetuspäivää edeltävään päivään kello 16 mennessä, siis maanantaisin ja torstaisin.

Kokemusta kotiinkuljetuspalvelusta Kivi keräsi toimiessaan nyt jo lopetetun K-supermarket Jukolan kauppiaana Hämeenlinnassa, jossa toimi niin ikään kotiinkuljetuspalvelu.

Tyypillisimmät asiakkaat ovat Kiven mukaan vanhemmat ihmiset sekä heidän omaisensa, mutta uskoo palvelun kiinnostavan myös lapsiperheitä sekä työssäkäyviä talouksia.

Kuljetusmaksu määräytyy kilometrimäärän mukaan. Alle 10 kilometrin matkasta veloitetaan 10 euroa ja alle 20 kilometrin matkasta 15 euroa. Yli 20 kilometrin matkalaskuun lisätään 50 senttiä per kilometri.

– Koska asiakas maksaa ostoksensa kuljettajalle, eli meille siis velaksi. Siksi kotiinkuljetettuna ei voi ostaa tupakka- tai alkoholituotteita emmekä Veikkauksen palveluita, Kivi sanoo. (HäSa)

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic