Kanta-Häme

Ruuhka rikkoi ostarin oven

– Heti iltakuuden jälkeen alkoi porukkaa olla paljon liikkeellä ja kassakin on laulanut ihan mukavasti, kertoi vaateliike Catwalkin myyjä Henna Setälä perjantaina alkuillasta.

Toista kertaa järjestetyn Pimeän kaupan illan alennushinnat olivat houkutelleet farkkuostoksille myös Masi Kuikan, tosin hieman vaimon patistamana.

– Olen vähän laiska shoppailemaan. Pääsenpä helpolla, kun sovitan kahdet farkut ja ostan niistä ensimmäiset, Kuikka suunnitteli Catwalkin sovituskoppiin jonottaessaan.

Kuikan pariskunnan lisäksi väkeä oli liikkeellä kuin joulun aikaan keskustan kauppiaiden järjestämässä tapahtumassa. Aukioloaikojaan pidensi ja erityisalennuksia tarjosi hieman yli sata liikettä.

– Mukana olivat lähes kaikki ydinkeskustan liikkeet pankkeja lukuun ottamatta, kaupunkikeskustayhdistyksen aktiivi ja kauppakeskus Tavastilan tiedottaja Miikka Anttila kertoi.

Kauppakeskus Tavastilassa väkeä ramppasi niin tiheään, että ostoskeskuksen automaattinen ulko-ovi jumittui auki.

– Viime vuonna ovilaskuri oli samoissa lukemissa kuin vuoden parhaina myyntipäivinä joulun alla, ja nyt väkeä näyttää olevan liikkeellä vähintään yhtä paljon, Anttila arvioi.

Pimeän kaupan ilta järjestetään kolmannen kerran ensi syksynä. (HäSa)

Päivän lehti

8.4.2020