Kanta-Häme

Saako Linnajazzissa juoda omia juomia?

Viranomaisten tiukentuneen linjan takia Kirjurinluodon ulkoilmakonsertteihin ei saa tuoda omia juomia, kertoi Suomen tietotoimisto keskiviikkona. Asiasta on käyty keskustelua viime kesästä lähtien ja nyt päätös on selvä. Porin Jazzeilla on sama käytäntö kuin muillakin maksullisilla suurilla musiikkifestivaaleilla. Omia juomia ei saa tuoda festivaalialueelle.

Mitä tämä tarkoittaa Hämeenlinnan Linnajazzeilla? Onko tiukka linja luvassa myös Linnajazzeilla markkinointipäällikkö Kari Viitamäki?

– Viranomaiset eivät ole olleet meihin yhteydessä. Valvonnan kannalta Porin Jazz on erilainen kuin Linnajazzien päätöskonsertti. Kirjurinluodolla on sisäänkäynnit ja ihmisten tavarat on helppo tarkistaa. Meillä valvonta olisi äärettömän hankalaa, sillä konsertti on ilmainen, eikä varsinaista sisääntuloa ole. Olen itse käynyt Porin Jazzeilla 45 vuotta. Viime vuosina olutteltat ovat olleet varsin tyhjiä. Uskon, että tiukentunut viranomaislinja Porissa johtuu myös siitä, että alkoholimyynti on ollut heikkoa.

Suunnitellaanko Linnajazzien päätöskonserttia vanhalla kaavalla?

– Kyllä. Meillä ei ole tästä asiasta huolta. Uskon, että jatkossa päätöskonsertin voi pitää entiseen tyyliin. (HäSa)

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic