Kanta-Häme

Sairaalan talousvirka kiinnosti hakijoita

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin talous- ja tukipalvelujohtajan virka kiinnosti hakijoita, määräaikaan mennessä tuli 21 hakemusta.

Hakijoiden joukossa on tuttuja nimiä maakunnasta. Hämeenlinnan seudulla toimivia hakijoita ovat esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin palvelupäällikkö Anne Murtonen, Hämeenlinnan terveyspalveluiden palvelupäällikkö Pekka Komulainen ja Janakkalan kunnan talous- ja hallintojohtaja Jenni Jokela.

Riihimäen suunnalla toimivia tai asuvia hakijoita ovat muiden muassa Riihimäen seudun terveyskeskuskuntayhtymän yhtymäjohtaja Tero Pitkämäki ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen talouspäällikkö Antti Niemi Lopelta.

Myös esimerkiksi Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän talousjohtaja Timo Finning hakee virkaa.

Hakijat ovat: talouspalvelupäällikkö Katriina Damski Ylöjärveltä, talouspäällikkö Riina-Eveliina Eskelinen Tampereelta, talousjohtaja Timo Finning Forssasta, talouspäällikkö Leena Gabrielsson Pirkkalasta, talouspäällikkö Niklas Grönlund Espoosta, tradenomi Elisa Heinonen Järvenpäästä, henkilöstöpäällikkö Sari Hänninen Espoosta sekä talous- ja hallintojohtaja Jenni Jokela Hämeenlinnasta.

Virkaa ovat hakeneet myös toimialajohtaja Petra Kokko Tampereelta, palvelupäällikkö Pekka Komulainen Hämeenlinnasta, kauppat. maisteri Pirjo Kouhia Nurmijärveltä, kauppat. maisteri Rikumatti Levomäki Turusta, hallinto- ja talousjohtaja Rauno Maaninka Oulusta, palvelupäällikkö Anne Murtonen Hämeenlinnasta, talouspäällikkö Antti Niemi Lopelta, manager Aki Nordlund Hämeenlinnasta, Jari Papunen Hämeenlinnasta, yhtymäjohtaja Tero Pitkämäki Hattulasta, business controller Janne Reinikainen Espoosta, talousjohtaja Sami Sipilä Lahdesta ja toimitusjohtaja Vesa Tuunainen Hyvinkäältä. HäSa

Päivän lehti

21.9.2020

Fingerpori

comic