Kanta-Häme

Satojen eurojen säästöt mahdollisia Sappeen kausikorttikampanjassa – luvassa myös investointeja lumetusjärjestelmään

Kausikorttikampanjassa innokas laskettelija voi säästää satoja euroja.

Sappee lanseeraa Snow Challenge syksyn 2018 kausikorttikampanjan.

Kampanjan tavoitteena on myydä 5 159 kausikorttia talvikaudelle 2018/2019. Mikäli kampanjan toteutuu, myydään kausikortit varanneille 139,99 euron hintaan, kun normaali aikuisten kausikortti talvikaudelle maksaisi 540 euroa.

 

Sappeen viime talvena avattuun Family Parkiin on myös oma kausikorttikampanjansa. Family Parkin kampanjan tavoitemäärä on 230 kausikorttia.

Kampanjan toteutuessa Family Parkin kausikortit myydään varanneille 69,99 euron hintaan normaalihinnan ollessa 120 euroa.

Kausikorttikampanja toteutetaan haastekampanjana. Kausikorttikampanjan tarkemmat tiedot ilmoittautumiseen ovat Sappeen nettisivuilla: www.sappee.fi/fi/snowchallenge2018

 

– Viime talveksi lanseerattu Snow Challenge -kausikorttikampanja otettiin erittäin hyvin vastaan asiakkaidemme keskuudessa. Asiakkaillemme kertyi enemmän hiihtopäiviä kuin aiemmin, ja mikä parasta, edullisempaan hintaan, toteaa Sappeen Matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen tiedotteessa.

– Investoimme syksyn aikana paljon jo ennestään tehokkaaseen lumetusjärjestelmään. Tavoitteena on saada heti kauden alkuun enemmän rinteitä auki kuin aiempina vuosina, Poukkanen lisää.