Kanta-Häme

Schmidt jätti Suiston, uusi ohjelmavastaava haussa

Suiston toinen perustajajäsen Kristian Schmidt on myynyt osuutensa musiikkiklubista Ukri Kokkoselle. Kokkonen jatkaa yksin Suiston omistajana.

Schmidt ja Kokkonen perustivat Suiston uudenvuodenaattona 2008. Sen jälkeen Hämeenlinnan maine klubikeikkapaikkana on noussut. Schmidt vastasi Suistolla sisällöntuotannosta ja toimi ohjelmavastaavana.

Kokkonen kertoo käyvänsä parhaillaan neuvotteluja uuden ohjelmavastaavan palkkaamisesta. Todennäköisesti asia selviää ensi viikolla.

– En aio yksin kaikkea tehdä vaan palkkaan henkilön hoitamaan sisällöntuotantoa. Itse hoidan ravintolaa ja klubin kokonaisuutta. Tarkoitus on jatkaa samoilla linjoilla kuin Kristianin kanssa, mutta tuottavuus täytyy saada paremmaksi, Kokkonen kertoo.

Kokkonen kuvailee Suistoa hänen ja Schmidtin lapseksi, helmeksi, jonka he yhdessä Hämeenlinnaan loivat.

– Olemmehan me olleet myös sinisilmäisiä ja matka on ollut vaiherikas.

Kristian Schmidt julkaisi keskiviikkona facebook-sivuillaan pitkän päivityksen, jossa hän kertoi lähteneensä Suistolta pitkän hauduttelun jälkeen.

– Suisto oli hyppy tuntemattomaan ja mahdollisuus luoda jotain ainutlaatuista, jättää jälki Suomen musiikkikulttuuriin. Jätän Suiston hyviin käsiin, haikein mielin, Schmdit kirjoittaa. HÄSA

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic