Kanta-Häme

Senaatti-kiinteistöjen tilakysymys odottaa yhä ratkaisua Hämeenlinnassa

Päätös mahdollisista uusista tiloista luvassa vuoden 2019 alussa.
Aluehallintovirastolla on tilat nykyisin Birger Jaarlin kadun kiinteistössä.

Senaatti-kiinteistöt etsii edelleen vastausta tilakysymykseensä Hämeenlinnassa.

Senaatti-kiinteistöt käynnisti syksyllä julkisen hankinnan tekemällä vuokratarjouspyynnön aluehallintoviraston, oikeusapu- ja edunvalvontapiirin, verohallinnon ja maistraatin uusista tiloista Hämeenlinnassa. Vuokratarjouspyynnön määräaika päättyi jo syyskuussa, mutta tilanne on edelleen avoin.

Senaatti-kiinteistöjen erityisasiantuntija Toni Rantanen kertoo, että Senaatti-kiinteistöt on siirtynyt uusien tilojen hakuprosessissa neuvottelumenettelyyn.

Senaatti-kiinteistöt jatkaa neuvotteluja vuokratarjouspyyntöön vastanneiden tilojen tarjoajien kanssa ja odottaa nyt tarkempia toteuttamiskelpoisia tarjouksia. Tarjoajien lukumäärää Senaatti-kiinteistöt ei kerro.

Senaatti-kiinteistöt arvioi syyskuussa, että päätöksiä uusista tiloista tehtäisiin jo lokakuussa. Toni Rantasen mukaan päätökset siirtyvät nyt ensi vuoden alkuun, aikaisintaan tammikuun loppupuolelle. Hankintamenettelyyn liittyvät tiedot eivät ole julkisia ennen kuin päätöksiä on tehty.

Ratkaisu mahdollisista uusista tiloista on pitkä prosessi. Ennen päätösten tekemistä on kaikkien tiloja tarvitsevien eli aluehallintoviraston, oikeusapu- ja edunvalvontapiirin, verohallinnon ja maistraatin hyväksyttävä tarjolla olevat mahdolliset uudet tilat. HäSa