Kanta-Häme Hämeenlinna

Seniorimessut ja Kotona-messut perutaan tältä vuodelta – Messujen järjestäminen sisätiloissa ei nykyisillä rajoituksilla onnistu

Kotona- ja Seniorimessuja ei järjestetä syksyllä, mutta Joulumarkkinat Hämeet Sanomat pyrkii järjestämään. Kuva: Pekka Rautiainen
Kotona- ja Seniorimessuja ei järjestetä syksyllä, mutta Joulumarkkinat Hämeet Sanomat pyrkii järjestämään. Kuva: Pekka Rautiainen

Hämeen Sanomien oli tarkoitus järjestää loka-marraskuussa Kotona- ja Seniorimessut sekä Verkatehtaalla Valehtelijan peruukki -teatteriesitys.

Kyseiset tapahtumat perutaan, koska koronatilanne on kehittynyt epäsuotuisaan suuntaan.

– Päätimme jo tässä vaiheessa turvata yleisön, oman henkilökuntamme ja tapahtumapaikkojen henkilökunnan terveyden, kertoo myyntijohtaja Mika Sutinen.

Messujen järjestäminen sisätiloissa ei nykyisillä rajoituksilla tulisi onnistumaan, eikä Verkatehtaalle saa ottaa niin paljoa yleisöä kuin Valehtelijan peruukki -esitykseen on myyty lippuja.

– Kartoitamme nyt Kotona- ja Seniorimessuille aikoja ensi vuoden syksylle, koska molempia messuja on jo kertaalleen siirretty. Ei ole järkevää lykätä tapahtumia jälleen parilla kuukaudella.

Joulumarkkinat järjestetään, jos koronatilanne sallii

Hämeen Sanomat palauttaa Kotona-messujen osastopaikan maksaneille rahat takaisin ja Valehtelijan Peruukki -esityksestä rahan palautuksen hoitaa Ticketmaster, jonne lipun lunastaneet voivat olla yhteydessä.

– Joulukuussa järjestettävät Joulumarkkinat ja kaksi konserttia pyrimme järjestämään, mutta seuraamme tarkasti tilannetta ja teemme päätökset hyvissä ajoin viranomaisten määräysten mukaan, Sutinen vakuuttaa.

Päivän lehti

28.9.2020

Fingerpori

comic