Kanta-Häme

Seniorit innostuivat Elenia-areenasta

Elenia-areenassa torstaina järjestetty senioripäivä houkutteli väkeä paikalle heti aamuyhdeksästä lähtien. Uusi liikuntahalli keräsi yleisöltä kehuja.

Esittelykierrosta odotellessaan pallon tarkkuusheittoa harjoitelleet Marja-Leena Alve ja Helli Monni löysivät areenasta kehuttavaa lähes heti sisään astuttuaan.

– Upealta vaikuttaa. Aina joku on eri mieltä, mutta kyllähän tämä on tarpeeseen rakennettu, Monni sanoi.

– Täällä ei ainakaan haise yhtään niin kamalalle kuin Säästöpankki-areenalla. Siellä olen kerran käynyt ja meinasin tukehtua, Alve vertasi.

Syy Elenia-areenan raikkaampaan sisäilmaan lienee kentän pintamateriaalissa: jalkapallohallin tekonurmessa piilevän kumirouheen voimakas haju on ollut käyttäjien pitkäaikainen harmi.

Hämeenkaarta penkkiurheilijana kuluttaneen Keijo Selosen mielestä verovarat ovat menneet Elenia-areenassa oikeaan osoitteeseen.

– Halli näyttää todella hyvin viimeistellyltä ja kaikin puolin käytännölliseltä. Toivottavasti tulen käyttämään hallia sekä penkkiurheilijana, että kentän puolella. Toivon, että täällä pääsisi tekemään golfin talvitreenejä, ja pelaamaan tennistä, Selonen ehdotti.

Vikaa vain yhdessä penkissä

Liikuntahalliyhtiön toimitusjohtajan Jorma Hassisen mukaan hallista ei ole ensimmäisten viikkojen aikana löytynyt suurempia vikoja.

– Yksi penkki meni vaihtoon, koska se oli hitsattu huonosti.

Elenia-areenan päivävuoroissa on yhä tyhjää.

– Kaikki Hämeenkaaressa järjestetyt seniorien vuorot, jotka halusivat siirtyä tänne, mahtuivat kalenteriin. Järjestöt saavat täältä ilmaisia päivävuoroja, minkä lisäksi järjestämme erilaisia jumppia ja kuntosalivuoroja, Hassinen kertoi.

Elenia-areenan varauskalenteri löytyy Hämeenlinnan Liikuntahallit oy:n nettisivuilta. (HäSa)

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic