Kanta-Häme

Seurakunnalle kaksi uutta johtajaa

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan seurakuntaneuvosto valitsi kaksi viranhaltijaa esimiestehtäviin torstaina. He aloittavat tehtävissään tammikuun alussa.

Diakonian johtavaksi viranhaltijaksi valittiin Marko Pasma Riihimäeltä. Hän on työskennellyt Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa vuodesta 2004 ja toimii tällä hetkellä vapaaehtoistoiminnan keskus Pysäkin toiminnanjohtajana. Pasma on koulutukseltaan diakoni.

Perheasiain neuvottelukeskuksen johtajaksi valittiin niin ikään riihimäkeläinen perheneuvoja ja teologian maisteri Timo Korpinen. Hän on toiminut Hämeenlinnassa perheneuvonnan tehtävissä vuodesta 2004. Tällä hetkellä hän on neuvottelukeskuksen vt. johtaja.

Lisäksi seurakuntaneuvosto päätti perustaa uuden jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan. Samalla nykyinen musiikin erillisjohtokunta lakkautetaan. Seurakuntaneuvoston mukaan luottamushenkilöiden on hyvä osallistua konsertti- ja kuorotoiminnan lisäksi myös jumalanpalveluselämän suunnitteluun. Uuden johtokunnan jäsenet valitaan tammikuussa.

Vanhoillislestadiolaista kristillisyyttä edustavalle Hämeenlinnan Rauhanyhdistykselle seurakuntaneuvosto myönsi 1 750 euron suuruisen avustuksen Ruununmyllyn uuden toimitilan urkujen hankintaa varten. (HäSa)

 

Päivän lehti

8.4.2020