fbpx
Kanta-Häme

Seurakunta järjestää kaksi vaalipaneelia - ehdota kysymyksiä verkossa

Marraskuisten seurakuntavaalien valitsijayhdistykset vastaavat yleisön kysymyksiin.
Vaalipaneeli järjestetään Poltinahon seurakuntatalolla. Se on yksi kiinteistöistä., joiden tulevasya kohtalosta seurakunta joutuu pian päättämään. Suunnittelun yhteydessä on puhuttu mahdollisesti yhden uuden seurakuntatalon rakentamisesta. Arkistokuva.

Seurakuntavaalien hämeenlinnalaiset valitsijayhdistykset esittäytyvät ensi viikolla järjestettävissä kahdessa vaalipaneelissa.

Tiistaina 23. lokakuuta pidettävässä paneelissa pureudutaan kirkon auttamistyöhön sekä aikuisten ja ikäihmisten kysymyksiin.

Keskiviikkona 24. lokakuuta pidettävän paneelin teemana ovat lasten, nuorten ja opiskelijoiden kysymykset.

Molemmat paneelikeskustelut järjestetään Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34) ja ne alkavat kello 18. Tilaisuuksien jälkeen ehdokkaita voi tavata seurakunnan järjestämillä vaalikahveilla.

 

Seurakuntavaalit järjestetään 18. marraskuuta. Ennakkoäänestys on käynnissä 6.-10. marraskuuta.

Kumpaankin Poltinaholla järjestettävään paneeliin on kutsuttu edustaja jokaisesta neljästä valitsijayhdistyksestä. Ydistykset ovat Kokoava seurakunta – kokoomus ja sitoutumattomat, Seurakuntademarit, Seurakuntaväki ja Tulkaa kaikki.

Ehdokkaita haastattelee Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten uusi päätoimittaja Tuulia Viitanen.

Vaalipaneeleihin voi lähettää ensi sunnuntaihin asti kysymyksiä verkko-osoitteessa bit.ly/hml-vanajan-vaalipaneeli. Kysymykset voi lähettää anonyymisti. HäSa

 

 

Menot