Kanta-Häme

Siivouspäivänä kirppispöytiä pystyyn Reskalle

Tulevana lauantaina myyntipöydän voi Hämeenlinnassa laittaa ilmaiseksi kävelykadulle Saaristenkadun ja Kasarmikadun välille.
Oman kirpputoripöytänsä voi pystyttää tämän viikon lauantaina Saaristenkadun ja Kasarmikadun väliselle kävelykatu Reskan pätkälle. Kuva: Pekka Rautiainen
Oman kirpputoripöytänsä voi pystyttää tämän viikon lauantaina Saaristenkadun ja Kasarmikadun väliselle kävelykatu Reskan pätkälle. Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Siivouspäivä on koko maan kattava kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin juhlapäivätapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran lauantaina 31. elokuuta.

Tapahtuman ideana on, että kaikkien kaupunkilaisten olisi helposti mahdollista osallistua kierrätystapahtumaan omilla kotikulmillaan tiettynä päivänä vuodessa.

Siivouspäivä muuttaa kaupungit kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi.

Tapahtuman markkinointi tapahtuu Siivouspäivä-sivuston kautta siihen osallistuvien ihmisten omien ilmoitusten perusteella.

 

Ylimääräisiä tavaroitaan voi Siivouspäivänä myydä omissa kodeissaan, mutta nyt myös Hämeenlinnan kaupunki on lähtenyt mukaan tapahtumaan.

Hämeenlinnan keskustassa on mahdollista pystyttää oma kirppispöytä tapahtumapäivänä ilmaiseksi kävelykatu Reskalle Saaristenkadun ja Kasarmikadun välille.

Mukaan pitää ottaa oma myyntipöytä ja merkitä myyntipiste siivouspaiva.com-tapahtumasivuston karttaan.

 

Siivouspäivän kirppiksiä löytyy Kanta-Hämeestä tällä kertaa Hämeenlinnan lisäksi ainakin Janakkalasta ja Riihimäeltä.

 

Lisätietoa: www.siivouspaiva.com

Menot