Kanta-Häme

Siivouspäivänä tyhjennetään nurkat

Viidettä kertaa järjestettävä valtakunnallinen Siivouspäivä houkuttelee kansalaiset lauantaina kaduille, pihoille ja kylille kierrättämään ja myymään itselleen tarpeettomia tavaroita. Samalla myös siivotaan teemapäivän nimen mukaisesti.

Siivouspäivän tapahtumia on ennätysmäärä, Siivouspäivän nettisivuille oli torstaihin mennessä ilmoitettu yli 4 000 myyntipaikkaa eli tuhat enemmän kuin vuosi sitten. Hämeenlinnassa Siivouspäivää vietetään ainakin Asemantakana ja Kankaantakana.

Asemantaustan Korttelilauantain ohjelmassa on pihakirppiksiä sekä ohjelmaa kaikenikäisille Kirjurinpuistossa (Pintiäläntie 1) kello 10-16. Kuka tahansa voi liittyä mukaan ja muuttaa talon edustansa kirpputoriksi tai kiertää katsomassa, onko naapuri kantanut kamppeensa ulos.

Kankaantaan päiväkodin viereinen hiekkakenttä muuttuu lauantaina siivouspäivän kirpputoriksi. Paikalla on runsaasti myyjiä ja tarjontaa laidasta laitaan. Ostoksia pääsee tekemään kello 10–14 välisenä aikana.

Mukaan mahtuu myös lisää myyjiä, joten jos kaapeista ja varastoista löytyy myytävää, kannattaa varata rekki tai pöytä mukaan.

Hiekkakenttä sijaitsee osoitteessa: Karhunlukontie 8. (HäSa)

Mainos