Kanta-Häme Hämeenlinna

Sisu Hockey järjestää lauantaina jääkiekkotapahtuman Hämeenlinnan torin luistelukentällä

Hämeenlinnan torille tehty luistelukenttä on tänä leutona talvena ollut kovassa käytössä. Arkistokuva: Toni Rasinkangas

Sisu Hockey Hämeenlinna ry järjestää lauantaina 25.1. torin luistelukentällä lasten Toriturnauksen.

Sisu Hockeyn Leijona-kiekkokoululaiset pelaavat otteluita kello 10–11.15. Sen jälkeen kiekkokouluikäiset eli 4–10-vuotiaat lapset voivat tulla tutustumaan jäälle Sisun kiekkokoulutoimintaan. Paikalla on Sisu Hockeyn edustajia kertomassa seuran jääkiekkotarjonnasta.

Sisu Hockey Hämeenlinna ry aloitti toimintansa viisi vuotta sitten.

Seura toimi jo 1980-luvulta alkaen Hauhon Sisu ry:n Jääkiekkojaoston alla, eli toiminnalla on pitkät perinteet seudulla. Sisun jääkiekkotoiminta alkoi Hauhon ulkojäiltä ja siirtyi talvikelien arvaamattomuuden vuoksi kokonaan Hämeenlinnan jäähalleille.

Harrastajamäärän kasvaessa emoseura toivoi, että jääkiekkojaosto itsenäistyy ja rekisteröityy kokonaan omaksi ry:ksi. Näin tapahtui vuoden 2014 lopulla, ja varsinainen jääkiekkoseuratoiminta uuden nimen alla alkoi 1.1.2015.

Sisu Hockeyssa on tällä hetkellä noin 150 pelaajaa. Kuva: -
Sisu Hockeyssa on tällä hetkellä noin 150 pelaajaa.

Tällä hetkellä Sisu Hockey on vireä noin 150 pelaajan jääkiekkoseura, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen.

Viidettä kautta toimiva Sisun Leijona-kiekkokoulu tarjoaa hyvän alun lapsen kiekkoilupolkuun. Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa koko jääkiekkokauden, ja kiekkokoulussa pelataan myös otteluita ja osallistutaan turnaukseen kauden päätteeksi. Kiekkokouluun on matala kynnys osallistua, ja sieltä saa vahvan alun siirryttäessä joukkuetoimintaan.

Sisu Hockeyssä on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa pienissä ryhmissä, saada henkilökohtaista ohjausta, valmennuksissa on jäällä tilaa eikä tarvitse juurikaan jonottaa vuoroaan.

Lastenjoukkueiden (G-,F2-,F1- ja E1-joukkueet) lisäksi Sisussa voi pelata A-nuorten joukkueessa (pelaajien ikä 16–21 vuotta) sekä aikuisten harrastusryhmässä.

Päivän lehti

25.9.2020

Fingerpori

comic