Kanta-Häme

SSR on nyt Pallas Rakennus

Rakennuskonserni SSR Group Oy on muuttanut nimekseen Pallas Rakennus Oy:n. SSR:n osana Salpausselän Rakentajat on ollut Päijät-Hämeen suurin yksityinen rakennusliike, jolla on ollut rakennuskohteita myös Kanta-Hämeessä. SSR:llä on tonttivaraus myös Hämeenlinnan Vanajanrannassa.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan nimenmuutoksen olevan osa laajempaa rakenteellista uudistusta, jolla vahvistetaan yhtiön kilpailukykyä. Samassa yhteydessä pääkonttori siirtyy Lahdesta Vantaan Koivuvaaraan ja yhtiön kotipaikaksi tulee Helsinki.

Kevään aikana konserni on uudistanut omistuksensa, hallintonsa ja johtonsa.

– Viime vuosina yhtiö on kasvanut huomattavan nopeasti. Nyt on aika pysähtyä tarkastelemaan sisäisiä toimintatapojamme ja varmistamaan, että kasvu on kestävällä pohjalla, kertoo Pallas Rakennuksen toimitusjohtaja Jyrki Lautarinne.

– Kevään aikana olemme aloittaneet perusteellisen työn rahoitusrakenteen vahvistamiseksi. Uudella nimellä haluamme viestiä tästä työstä ja jättää vanhat toimintamallit taaksemme.

SSR on saanut viime aikoina myös negatiivista julkisuutta, kun sen ja Nuorisosäätiön yhteistyö on poliisitutkinnassa.

Huhtikuussa yhtiössä toteutettiin omistusjärjestely, jossa konsernin omistus siirtyi yrittäjä Pertti Yliniemen johtamalle suomalaiselle sijoittajaryhmälle. Samalla uudistettiin myös yhtiön hallitus ja johto.

Konserni ennustaa liikevaihtonsa nousevan tänä vuonna 176 miljoonasta eurosta noin 200 miljoonaan euroon. Tilauskannan se sanoo olevan kasvussa.

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic