Kanta-Häme

Sunny Car Center -rahoista ei vieläkään tietoa

Kaupunki ei ole vieläkään saanut autokauppakeskus Sunny Car Centerin tonttikaupan rahoja. Kaikkiaan 16,3 hehtaarin suuruisen Kirstulan tonttialueen kauppahintana oli 8,4 miljoonaa euroa, ja summa piti olla maksettuna viime viikon perjantaihin mennessä.

Tuolloin SCC tiedotti, että he eivät saa rahoitusta kuntoon määräaikaan mennessä. Syyksi yhtiö ilmoitti kansainvälisen rahoituksen aikataulutusongelmat.

Viime maanantaina Sunny Car Centerin toimitusjohtaja Markku Ritaluoma oli kommentoinut Yle Hämeelle, että hän olisi mahdollisesti saamassa selvyyttä rahoituskuvioihin loppuviikkoon mennessä.

Apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo ei ole kuitenkaan kuullut SCC:ltä mitään koko viikkona. Hämeen Sanomat ei tavoittanut Ritaluomaa perjantaina.

– Tarkoittiko tuo sitä, että hän saa selvyyden rahoituksesta vai aikooko hän maksaa kaupungillekin, Isosuo pohtii.

Sunny Car Centerillä on elokuun ensimmäiseen viikkoon asti aikaa järjestää tonttikaupan rahoitus kuntoon ja maksaa kaupungille kauppasumma. Mikäli kaupunki ei saa varoja elokuun 7. päivään mennessä, elokuinen kaupunginhallitus käsittelee maakaupan purkamista. (HäSa)

 

 

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic