Kanta-Häme

Sunny Car Centeriä ei ole saatu konkurssiin

Sunny Car Centerin konkurssihakemusta ei ole saatu annettua tiedoksi yhtiön toimitusjohtajalle Markku Ritaluomalle. Konkurssihakemus ei ole siten edennyt Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa.

Verohallinto jätti Sunny Car Centeristä konkurssihakemuksen 26. helmikuuta. Verohallinnon edustaja vakuutti tuolloin, että verottaja huolehtii tekemiensä konkurssihakemusten viemisestä eteenpäin.

Toimitusjohtaja Markku Ritaluoma on myös Sunny Car Centerin ainoa hallituksen jäsen ja nimenkirjoittaja. Ritaluoman tiedetään asuvan Floridassa, jonne hän matkusti 1. lokakuuta.

Hämeenlinnan kaupunki sai purettua tonttikaupan Sunny Car Centerin tytäryhtiön kanssa. Kaupunki teki hakemuksen tonttikaupan purkamisesta 1. lokakuuta. Haastetta ei saatu heti toimitettua, mutta se annettiin Ritaluomalle sijaistiedoksiantona. Kanta-Hämeen käräjäoikeus purki kaupan maaliskuussa.

Sunny Car Centerillä on rästissä satojen tuhansien eurojen ennakonpidätysten ja arvonlisäverojen tilitykset sekä veronluonteiset sosiaaliturvamaksut. Yhtiöllä on perinnässä muitakin velkoja useita satojatuhansia euroja.

Sunny Car Center suunnitteli suurta autokaupan keskusta Kirstulaan. Keskuksesta on toistaiseksi valmistunut pyloni, jonka käräjäoikeus määräsi yhtiön poistamaan.

Ritaluoma on luvannut vuosi toisensa jälkeen, että autokaupan keskukselle on rahoitus. Viimeksi hän kertoi rahoituksen löytymisestä huhtikuussa. HäSa

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic