Kanta-Häme

Suomalainen syö lihaa noin 75 kiloa - Kymmenesosa on lammasta

Lammas on vahvasti sesonkituote. Pääsiäisenä karitsan kulutus on 3-4-kertainen.
Katinalan lihakaupan kauppias Tuomas Mikkola kertoo, että karitsanliha menee nopeasti pääsiäisenä. Monelle lammas kelpaa jo kesällä grillattavaksi ja jouluna kinkun kirittäjäksi. Kuva: Pekka Rautiainen

Lammas on vahvasti sesonkituote. Pääsiäisenä karitsan kulutus on 3-4-kertainen.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.