fbpx
Kanta-Häme

Suomessa yhdeksän uutta ja yhteensä 7  142 koronavirustartuntaa, THL kertoo

Kaikki uudet tartuntatapaukset on havaittu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin alueella.
Arkistokuva. Kuva: Timo Marttila
Arkistokuva. Kuva: Timo Marttila

Suomessa on todettu vuorokauden aikana yhdeksän uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Todettuja tartuntoja on nyt Suomessa yhteensä 7  142.

Kaikki uudet tartuntatapaukset on havaittu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin alueella. Sen alueella on valtaosa kaikista tartunnoista eli nyt yhteensä 5  243 tapausta.

Eilen kerrottiin, että Husin laboratorioissa ei havaittu torstaina yhtään uutta koronavirustartuntaa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten helmikuun loppupuolen, kun Husin laboratorioissa ei havaittu lainkaan päiväkohtaisia tartuntoja.

Suomessa on tehty lähes 230  000 koronavirustestiä.

Suomessa on tiedossa 326 koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta. THL ilmoitti ennen juhannusta, että muun muassa kuolleiden ja sairaalahoidossa olevien määriä päivitetään jatkossa ainoastaan arkipäivisin.

Mahdollisista uusista koronavirukseen liittyvistä kuolemantapauksista kerrotaan maanantaina. STT

 

Lue myös: WHO: Uusia koronatartuntoja raportoitiin ennätyksellinen määrä – “Maailma on nyt uudessa ja vaarallisessa vaiheessa” (20.6.2020)

Lue myös:  Kaksi ja puoli kuukautta putkeen töissä, pahimpina päivinä satoja yhteydenottoja – THL:n Mika Salminen kertoo, millaista oli olla keväällä “muita höykytykseltä suojaavana kilpenä” (20.6.2020)

Menot