Kanta-Häme Hämeenlinna

Janakkalalaislähtöinen Kirsi Hyytiäinen voitti Sveitsissä painonsa arvosta suklaata, ja siitä alkoi uusi ura

Korona vei työt Genevessä, ja siksi Hyytiäinen palasi synnyinseudulleen jo nyt. Hän suunnittelee suklaanvalmistusta nyt Hämeessä keskieurooppalaisin opein.
Kirsi Hyytiäinen valmistaa sekä levysuklaata että tryffeleitä ja konvehteja. Hän toi kuvausta varten suklaitaan käsityötalo Villa Waskeen. Hän haaveilee myös omasta toimitilasta Hämeenlinnassa jossakin historiallisessa miljöössä. Kuva: Pekka Rautiainen

Korona vei työt Genevessä, ja siksi Hyytiäinen palasi synnyinseudulleen jo nyt. Hän suunnittelee suklaanvalmistusta nyt Hämeessä keskieurooppalaisin opein.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.