fbpx
Kanta-Häme

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa keskiviikkona - Hamkissa tarjolla opiskelupaikka seitsemään koulutukseen

Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti. Hamkissa kokeet järjestetään 26.–27.10 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella ja Riihimäen kampuksella.
Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti. Hamkissa kokeet järjestetään 26.–27.10 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella ja Riihimäen kampuksella. Kuva: Lassi Puhtimäki

Hämeen ammattikorkeakouluun (Hamk) voi syksyn korkeakoulujen yhteishaussa hakea seitsemään koulutukseen kolmelta eri alalta. Yhteishaku alkaa 2.9.2020 ja päättyy 16.9.2020 klo 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2021.

Haussa ovat seuraavat ohjelmat: Konetekniikka, insinööri (AMK) päivätoteutus, Riihimäki, Liiketalous, tradenomi (AMK) muuntokoulutus, Hämeenlinna, Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK) monimuotototeutus ja muuntokoulutus, Hämeenlinna, Sairaanhoitaja (AMK) monimuotototeus, Hämeenlinna, Sosionomi (AMK) muuntokoulutus, Hämeenlinna, Sähkö- ja automaatiotekniikka, insinööri (AMK) monimuotototeutus ja muuntokoulutus, Valkeakoski, Tieto- ja viestintätekniikka, insinööri (AMK) päivätoteutus, Riihimäki.

Koulutuksiin haetaan korkeakoulujen syksyn yhteishaussa. Sähköinen hakulomake löytyy opintopolku.fi -palvelusta.

Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti. Hamkissa kokeet järjestetään 26.–27.10 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella ja Riihimäen kampuksella. Valintakokeessa huomioidaan turvavälit, tilojen väljyys ja käsihygienia sekä tiloja siivotaan tehostetusti.

Menot