Kanta-Häme

Taiteiden yön ohjelmahaku käynnistyy

Hämeenlinnan Taiteiden yötä juhlitaan neljättä kertaa perjantaina 26.elokuuta.

Taiteiden yö levittäytyy Verkatehtaan, keskustan, Wetterhoffin talon ja Linnanniemen lisäksi Vanajaveden rantareitin varrelle.

Tapahtuman puikoissa on tänä vuonna Hämeenlinnan Teatteri ja tapahtumakoordinaattori Rosaliina Munnukka

– Taiteiden yön suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja kaikenlaisia ohjelmaideoita otetaan ilolla vastaan. Taiteiden yönä on lupa hullutella, jokainen suuri tai pieni, valmis tai vielä keskeneräinen ohjelmanumero on tervetullut.

Ohjelmaideoita voi lähettää koko kesän ajan tapahtumakoordinaattori Rosaliina Munnukalle osoitteeseen rosaliina.munnukka@hmlteatteri.fi.

Viime vuosina tapahtumassa on ollut mukana muun muassa kuvataidetta, musiikkia, tanssia, teatteria, performansseja, sanataidetta, työpajoja, pop-up ravintoloita, kirpputoreja sekä avoimia ovia. Värikäs ohjelma päivittyy kesäkuukausien aikana tapahtuman nettisivuille osoitteeseen www.hmltaiteidenyo.fi .

Uutena osana Taiteiden yötä sekä Luonto ja vesi -teemavuotta järjestetään Puistojen yö. Hamk Lepaan Rakennetun ympäristön koulutusohjelman opiskelijat ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat Toripuistoon Kohtaamisten puiston. Tuttu Toripuisto saa ennen näkemättömän ilta-asun täyttyessään eksoottisista äänistä, valoista ja elämästä Puistojen yönä. Kohtaamisten puisto on tarkoitettu elämykselliseksi pysähtymis- ja ajanviettopaikaksi kaikenikäisille. 

Päivän lehti

8.7.2020