Kanta-Häme

Talkoot lähimmäisenrakkauden puolesta

Partiolaiset haastavat yrityksiä ja yhteisöjä mukaan tuottamaan iloa laitoksissa asuville vanhuksille partioviikolla 18.–24. huhtikuuta. Se tapahtuu ”lykkysponssaamalla” partiolaisten ja vanhusten yhteistä aikaa raikkaassa ulkoilmassa.

Lykkysponssissa yritys tai yhteisö osallistuu Yhteisvastuukeräykseen vähintään 50 eurolla. Vastineeksi partiolaiset käyvät partioviikolla ulkoilemassa vanhusten kanssa niin monen tunnin edestä kuin sponsorirahaa on kertynyt: 50 eurolla yksi vanhus saa puolituntisen ulkoiluhetken partiolaisen kanssa.

Mukaan voi ilmoittautua täyttämällä 10.4. mennessä Hämeenlinnan seurakunnan nettisivulla www.hameenlinnanseurakunnat.fi lomakkeen, jonka jälkeen sponsorille lähetetään maksuohjeet sekä ohjeet yrityksen tietojen ja logon näkymisestä Yhteisvastuukampanjan viestinnässä.

Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksen kotimaan kohteena on tukea syrjäytymisvaarassa olevien nuorten elämänhallintataitoja ja osallisuutta partiotoiminnan avulla. Partiolippukunnat Liekkitytöt, Kaskenkaatajat, Nummen Eränkävijät ja Rengossa toimiva Jaakon Samoojat ovat keränneet Yhteisvastuulle varoja muun muassa lipaskerääjinä, valmistamalla ja myymällä pulkka-ahkioita sekä kokkaamalla soppaa ja lättyjä ravintolapäivänä. HÄSA

Päivän lehti

19.10.2020

Fingerpori

comic