Kanta-Häme

Tänään: New Yorkissa voittanut tenori konsertoi Tammelassa

New Yorkissa Caruso -kilpailun voittanut sekä yleisön palkinnolla palkittu tenori Mika Nisula konsertoi Tammelan kirkossa yhdessä urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen kanssa näyttävällä ohjelmalla tänään tiistaina 27. syyskuuta. 

Nisula on esiintynyt omin konsertein sekä orkesterisolistina eri puolilla Suomea, Puolassa, Ranskassa, Italian Vatikaanissa ja USA:ssa.

Oopperalavoilla Mika Nisula on nähty muun muassa New Yorkissa Pajatso-oopperan Canion roolissa sekä Turiddun roolissa oopperassa Cavalleria Rusticana maestro Anton Coppolan johdolla. Nisula on tehnyt merkittäviä rooleja myös Suomen Kansallisoopperassa.

Urkutaiteilija Kiviniemi on vuoden sisällä konsertoinut muun muassa USA:ssa, Kanadassa, Sveitsissä, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Puolassa, Virossa ja Norjassa, mutta hän pitää yhtä tärkeänä urkutaiteen jalansijaa kotimaassa pienilläkin paikkakunnilla.

Tammelan konsertissa kuullaan muun muassa Verdiä ja Wagneria sekä Pavarottin kautta tunnetuksi tulleita aarioita, kuten Nessun dorma. Lisäksi Ave Marioita ja Kalevi Kiviniemen urkusooloja.

Pavarottin sointeja -konsertti tiistaina 27. syyskuuta kello 19 Tammelan kirkossa.

Menot