Kanta-Häme

Tanssiva joulukalenteri aukeaa taas

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus ja hämäläiset tanssikoulut tuovat jälleen kansalaisille joulumieltä tanssimalla. Tanssiva joulukalenteri vie tanssiesityksiä hoivakoteihin, sairaaloihin, kauppakeskuksiin ja kaupungin kaduille.

Ensimmäinen kalenterin luukku aukeaa sunnuntaina 1. joulukuuta Hoivia oy:n Virkkulan yksikössä Hämeenlinnassa. Tanssijat Tuula Jalasvirta-Kreander ja Magda Timonen esiintyvät siellä Enkeleinä.

Luukku on osa Liike yhteisössä – yhteisö liikkeessä -hanketta.

Suurelle yleisölle Tanssivan joulukalenterin luukut aukeavat muun muassa Hämeenlinnan Citymarketissa 10. joulukuuta. Silloin esiintyvät Sibelius-opiston ja Hämeenlinnan tanssi- ja liikuntakeskuksen oppilaat Tanja Kunnarin johdolla.

Hattulan kunnankirjastossa on tarjolla Joulutonttujorausta 11. joulukuuta Anastasia Soupioksen ja Tuula Jalasvirta-Kreanderin tyyliin.

Kati Mäkelä ja Vanajaveden opiston Latinokids-ryhmä esiintyvät 14.12. Janakkalan Pyhän Laurin kirkon pihamaalla ennen Sibelius-opiston konsertin alkua.

Lähempänä joulua tanssijoita voi kohdata esimerkiksi Hämeenlinnan rautatieasemalla ja kauppakeskus Linnassa.

Tanssiva joulukalenteri on tanssin valtakunnallisen alueverkoston ideoima jouluinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on viedä tanssi ihmisten luo. Päijät-Hämeessä toiminta aloitettiin 2008. Hämeenlinnassa ensimmäiset luukut aukesivat vuonna 2009. (HäSa)

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic