Kanta-Häme

Tartu mikkiin Albertissa!

 

Kellareiden kitaristeja, olohuoneiden omaperäisiä tulkitsijoita ja suihkussa laulavia sankaritenoreita peräänkuuluttava Open stage -ilta pyörähtää tänään kolmatta kertaa käyntiin Albertin kellarissa.
 
– Tarkoituksena on aktivoida musiikinharrastajia ja tietenkin myös löytää uusia paikallisia kykyjä, baarin isäntä Antti-Pekka Hirvi sanoo.
 
– Mielellään tarjoamme estradin nimenomaan amatööreille, jotka eivät ehkä ole vielä missään päässeet esiintymään yleisön eteen.
 
Lavalla on talon puolesta PA-laitteet, digitaalinen piano ja kitaravahvistin, mutta muuten mukaan pitää ottaa omat instrumentit. Aikataulujen ja yksityiskohtien rukkaamiseksi iltaan kannattaa ilmoittautua etukäteen sähköpostiosoitteeseen antti-pekka.hirvi@ravintolapiparkakkutalo.fi.
 
Kahdessa aikaisemmin järjestetyssä illassa on piipahtanut myös paikallisia, vähän harjaantuneempiakin esiintyjiä.
 
– Anu Vahtero sekä Niko Sydänmaanlakka esiintyivät yhtenä iltana ja Spide Kuhlström kävi myös lauteilla, Hirvi kertoo.
 
– Duo Planeetta on ollut meillä eräänlaisena talon bändinä, joka lämmittelee yleisön tulevia esityksiä varten. Ideana on kuitenkin, että lavalle saataisiin tuoretta verta. Eli oli sitten räppäri tai rokkari, niin toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi.
 
Open stage -ilta to 15.11. klo 20 Albertin kellarissa.

Päivän lehti

6.4.2020